Kifutó
AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ 250ML
AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ 250ML

AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ 250ML

Érdeklődjön telefonon!
Termékkód: 54357
Kiszerelés: 250 ml
Egységár: 0 Ft / L
Ez a termék jelenleg nem kapható.
0 pont regisztrált vásárlónk számára
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ 250ML

Összetétel: 70% Etil-alkohol, borsmenta olaj, glicerin.

Prémium minőségű kézfertőtlenítő 70% alkoholtartalommal! Borsmenta illó olajjal illatosítva. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, kizárólag kézfertőtlenítésre alkalmazható. ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ, ami használat után öblítést nem igényel, bőrvédővel, mindennapi használatra. Hatékonyan megelőzhetőek vele a fertőzések, baktériumölő, gombaölő és tuberkolózisölő hatással rendelkezik .A következő esetekben ajánlott: Készpénz kezelése után, élelmiszer- és vendéglátóiparban dolgozók számára (HACCP-be illeszthető), tömegközlekedés után, étkezés előtt és bármilyen közterületen, ha szennyezett felületekkel érintkezik, illetve, ha olyan helyen dolgozik, ahol nagy a fertőzés veszélye. 

Tárolás: napfénytől védett, száraz helyen, szorosan lezárva, +5 és +25 oC között!     Alkalmazás: Juttasson a kezére 3-5 ml készítményt majd kenje el az At Hand-et, alaposan úgy, hogy ne maradjon kezeletlen felület és várja meg, amíg elpárolog. Hatásidő: minimum 30 másodperc. Ha koszos a keze, mossa meg szappanos vízzel mielőtt használná az At Hand-et. Biztonsági előírás: Súlyos szemirritációt okoz. Tűzveszélyes folyadék és gőz. Megelőzés: Hőtől/szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Elhelyezés hulladékként: Előkezelés (öblítés) után és a helyi előírásoknak szem előtt tartásával hulladéklerakóban (szelektív hulladékgyűjtőbe) lerakható vagy elégethető hatóságilag engedélyezett vegyi égetőkemencében. 

Alkoholtartalom (1,2% felett) (I/N) WEB: 70% Etil-alkohol

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 április 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.