Szállítás

Szállítás

A megrendelét termékét általában 2-3 munkanapon belül szállítjuk. Kiemelt ünnepnapok előtt (például karácsony előtt hetekben) ez az idő a szállító cég terheltségétől függően változhat, így akár 4-5 munkanap is lehet.

Fizetés

Fizetés

Webáruházunkban utánvéttel és a SimplePay online felületén bankkártyával is fizethet. Ha még nem állította be a 3D Secure Code-ot, ami 2021. január 1-től kötelező az online vásárláshoz, válassza az utánvétet. A futárnál van mobil POS terminál.

Kérdése van?

Kérdése van?

Termékeinkkel, vagy a rendelésével kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat a weblap alján található elérhetőségeinken, vagy írjon üzenetet a Kapcsolat oldalon.

Kell regisztrálnom a vásárláshoz?

A vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia.

A felhasználói fiókkal rendelkező vásárlóink számos elönyhöz jutnak.

  • Automatikusan gyűjtik a vásárlásukkal a pontokat, melyeket beválthatnak a következő vásárlásaiknál.
  • Rögzíthetik az adataikat, így a következő vásárlás során már nem kell kitölteni. Regisztrált felhasználóink 10 címet rögzíthetnek.
  • Visszatérő regisztrált vásárlóinknak időnként egyedi kedvezményekkel kedveskedünk.
  • Automatikusan csatlakoznak VIP Klubbunkhoz. Részletek: VIP Klub
Csak Budapest területén van házhoz szállítás?

Nem. Szállító partnerünk a Magyar Posta az ország legkisebb településére is elviszi a rendelt csomagokat.

Természetesen. A rendelési folyamat végén ki tudja választani, az Ön közelében lévő csomagpontot, vagy csomagautomatát. 

(A Magyar Posta folyamatosan telepíti a csomagautomatákat. Ha jelenleg még nem is, hamarosan biztos az Ön közelében is lesz egy használható.)

Milyen bakkártyákkal fizethetek?

A SimplePay fizetési rendszere Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákat fogad el. A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. 2021. januárt 1-től csak olyan bankkártyával tud vásárolni, amelynél bekapcsolta(tta) a 3D Secure Code használat: vásárlás után SMS-ben kap egy hatszámjegyű kódot, mellyel meg kell erősítenie a fizetést. A SimplePay online bankkártyás fizetéséről bővebb információt itt talál.

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.