- 10 %Akció
AYURVEDA BRAHMI VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60DB
AYURVEDA BRAHMI VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60DB

AYURVEDA BRAHMI VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60DB

5.686 Ft
5.117 Ft
Termékkód: 36598
Kiszerelés: 60 db
Egységár: 85 Ft / db
A - 10 % akció 2023.03.01 00:00 és 2023.03.31 23:59 között érvényes.
Ez a termék jelenleg nem kapható.
51 pont regisztrált vásárlónk számára
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
5% ajándék kupon a következő vásárlásához

Bacopa monnieri/Brahmi: A Brahmi levél segíti a koncentrációképesség és a memória javítását, a kognitív funkciók fenntartását időskorban is.

A Brahmi (Bacopa monnieri) gyógynövény a trópusi és szubtrópusi területeken honos. Általában India, Nepál, Sri Lanka, Kína és Tajvan mocsaras vidékein él. Amerikában az USA déli területeitől (főleg Virginia, Florida és Texas) Közép-Amerikán át, egészen Paraguayig és Brazíliáig megtalálható az 1300 m magasságnál nem magasabb régióban.

Gyógyászatilag az egész növény felhasználható. Hatóanyaga a "Bacoside" néven szereplő Szteroidszaponin, mint pl. a Bacosid A, mely az agy vérellátását, és a Bacosid B, mely az agy protein anyagcseréjét segíti.  A Brahmit a szellemi teljesítőképesség fokozására, és mind a rövid-, mind a hosszú távú memória erősítésére használják.

Vizsgák előtt amerikai diákok a tanulási stressz csökkentése és koncentráció érdekében fogyasztják. Vizsgálatok igazolták, hogy pozitív hatású koncentrációs zavaroknál, AD(H)S-nél (figyelemzavar, hiperaktivitás) és segít kimerültség esetén. Segít stressz okozta félelmi állapotnál, segít a depresszió ellen.

Alkalmazásának előnyei a termék gyártója szerint:

Hatóanyag:

Összetevők 1 kapszulában: Bacopa monnieri 500 mg

2 kapszula/ 4 kapszula hatóanyagtartalma: 1000 mg Brahmi/ 2000 mg Brahmi

Adagolás:
Naponta 2x1-2 kapszula étkezések után vízzel bevenni.

Meddig alkalmazható a készítmény?
A készítmény kúraszerű alkalmazása javasolt.


 

 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.