BACH VIRÁGESZENCIA FŰZFA 10ML
BACH VIRÁGESZENCIA FŰZFA 10ML

BACH VIRÁGESZENCIA FŰZFA 10ML

2.950 Ft
Termékkód: 23239
Kiszerelés: 10 ml
Egységár: 295.027 Ft / L
Ez a termék jelenleg nem kapható.
29 pont regisztrált vásárlónk számára
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Bach virágterápia: Fűzfa 38.  - Willow virágesszencia 
“A kétségbeesés” csoportjába sorolt Bach virágesszencia. 

Azok számára akik szerint a sors igazságtalanul bánt velük és képtelenek harag nélkül elviselni az életüket. Neheztelnek a világra sértődöttek és mindenkinek panaszkodnak , hogy elbánt velük az élet. Keserűség és csalódottság érződik rajtuk emiatt nem képesek olyan dolgokat tenni amelyet egykor szerettek. Irigylik mások szerencséjét és őket okolják sorsuk ilyetén alakulása miatt. Tele vannak önsajnálattal, de nem tesznek semmit annak érdekében, hogy megváltoztassák életük alakulását. Tehetetlenek és a körülmények áldozatának tartják magukat. Mindennek csak a rossz oldalát képesek látni. Gyakran válnak magányossá, mert senki sem érti meg őket. Nem tudják belátni, hogy önmaguknak is tenni kell valamit annak érdekében, hogy életük jobbra forduljon. 

Fizikai tünetek lehetnek: pszichoszomatikus betegségek, emésztőrendszeri, epe-ás máj problémák. Szív és érrendszeri betegségek, reuma, és bőr elváltozások. 

Pozitív hatása: erőt és kitartást ad ahhoz, hogy képes legyen felvállalni a saját életét. Optimistává tesz és a megtanít a megbocsátásra. 

Bach virágesszencia választható kiszerelések: 10 ml (stock bottle) alapesszencia, 20ml (stock bottle) alapesszencia 

Összetétele:
fűzfa kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholtartalma 27%) 
A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak! 

Bach virágterápia szedési javaslat:
Gyógyír készítése alapesszenciából 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.