BÁTOR TÁBOR GLUTÉNMENTES NATURI BITES BANÁNOS VANÍLIÁS KEKSZ 100G
BÁTOR TÁBOR GLUTÉNMENTES NATURI BITES BANÁNOS VANÍLIÁS KEKSZ 100G

BÁTOR TÁBOR GLUTÉNMENTES NATURI BITES BANÁNOS VANÍLIÁS KEKSZ 100G

1.553 Ft
Termékkód: 80076
Kiszerelés: 100 g
Egységár: 15.525 Ft / kg
15 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

BÁTOR TÁBOR GLUTÉNMENTES NATURI BITES BANÁNOS VANÍLIÁS KEKSZ 100G

Bátor Tábor adomány kampányban ajándékként megvásárolható termék. 

A Bátor Tábor logóval jelölt termékeket a Bátor Tábor dietetikusa választotta ki, és a gyerekek étkezéséhez járulsz hozzá, ha megvásárolod őket.

A termékeket logisztikánk külön kezeli, és az összegyűjtött adományokat eljuttatjuk a Bátor Tábornak.

 

Miért támogasd a Bátor Tábort? 

Mert a Bátor Tábor életre szóló élményeket ad a beteg gyerekeknek és családjuknak.
Járulj Te is hozzá, hogy a gyerekek nevessenek, játszhassanak, sikerélményeket, önbizalmat szerezzenek egy szakértő önkéntes csapat odaadó munkájának eredményeképp.

Még több információ a támogatási lehetőségekről itt:  https://www.herbahaz.hu/batortabor

 

Összetevők: banán (57%), kókuszreszelék, vanília (0,5%), kurkuma, só 

Érett banánból, minimális fűszerezéssel készülő ropogós, laktató, egészséges keksz. Gyermekek és felnőttek kedvenc csemegéje. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes. Száraz, hűvös helyen tárolandó Tápérték (Kcal):420 Miért jók a nyers ételek? Miért jók neked is az élő ételek? Hatékonyabb tápanyagbevitel A növényeket nyersen, eredeti állapotukban a legjobb fogyasztani, mert így tartják meg leginkább a bennük tárolt tápanyagokat: vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, enzimeket és még sok olyan egymást kiegészítő, teljes egységet képviselő tápanyagot. Az enzimek 40-42 fokon, a vitaminok is hőkezelésre – pl. C vitamin 60C fok felett – lebomlanak, és ezek hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is hasznosulnak, vagy a szervezetnek a saját tartalékaiból kell a szükséges enzimeket előállítania (ami például a hasnyálmirigy természetellenes túlterheléséhez vezet). Magas napenergia-tartalom A növények zöld festékanyaguk segítségével közvetlenül képesek felvenni a Nap energiáját a napfényből. (Éppen ezért „Nap-konzerveknek” is hívják őket.) Ezt jelzi erős ún. biofoton-sugárzásuk is. A táplálékok közül a friss, érett, nyers gyümölcsök, dió- és zöldségfélék, bogyók, levelek, szárak, gyökerek és magvak bocsátják ki a legerősebb biofoton-sugárzást. Az eltárolt napenergia leginkább sértetlen, természetes formájában vehető fel belőlük. A zöld levelekből készített zöldturmix maga a folyékony napenergia. Könnyebb emésztés, jobb vitalitás Az enzimek jó emésztést és anyagcserét biztosítanak. Lehetővé teszik a tápanyagok (vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok, zsírok és olajok) szervezetbe kapcsolását. Hőkezelés hatására azonban (kb. 40-42 fok felett) lebomlanak, és ezek hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is hasznosulnak, vagy a szervezetnek a saját tartalékaiból kell a szükséges enzimeket előállítania (ami például a hasnyálmirigy természetellenes túlterheléséhez vezet). Folyadékpótlás Az élő ételekkel bőséges mennyiségű vizet juttathatunk a szervezetbe. A megfelelően hidratált test reflexei, érzékelése nem tompul le, az agy nem hagy ki, reakciói nem lassulnak le, a bőr és a száj nem szárad ki, nem lesz székrekedés, stb. Immunrendszer erősítés A megfelelően táplált szervezet kevesebbszer betegszik meg és nem kell számolnia az emésztési leukocitózissal sem, a tényleges kórokozók felkutatásával és likvidálásával foglalkozhat, nem pedig az emésztetlen tápanyagokkal. Rostbőség Az élelmi rostok javítják a bélműködést. Az egészséges bél és bélflóra erős immunrendszert is jelent. Organikus sótartalom A növényi táplálék szerves (organikus) sókat tartalmaz, amelyet az emberi szervezet képes feldolgozni és beépíteni. A szervetlen sók (pl. tengeri só) ezzel szemben lerakódnak a szervezetben, és jelentős mennyiségű vizet kötnek meg (1g konyhasó pl. 120g vizet), melyek számos betegség forrásai. Tiszta növényi étrendre térve a szervetlen sók és az általuk megkötött víz kiürül a szervezetből; javul az anyagcsere, normalizálódik a vérnyomás. A szerves sók, melyek utánpótlása a növényi táplálékkal biztosított, az enzimek által a szervezetbe épülve maradnak. 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2022. július

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.