AROMAX SZAUNAOLAJ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ 10ML
AROMAX SZAUNAOLAJ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ 10ML

AROMAX SZAUNAOLAJ LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ 10ML

2.080 Ft
Termékkód: 15028
Kiszerelés: 10 ml
Egységár: 207.971 Ft / L
20 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Illat: erős, kámforos

Enyhíti a légzés problémáit, megfázás idején növeli a szervezet ellenálló képességét az alábbi illóolajoknak köszönhetően: 

Összetevők
citrom-, erdeifenyő-, eukaliptusz-, niaouliolaj.

Javasolt alkalmazás: szaunázáshoz, a felöntőkanál vízébe cseppentve. 

Felhasználás:
Szaunázás: a szaunázással kapcsolatban fontos tudnunk azt, hogy az illóolajok leginkább belélegzés útján fejtik ki hatásukat. Kedvező élettani hatásaikon (pl. a légutak fertőtlenítésén és átjárhatóságuk javításán) túl pozitívan befolyásolhatják az érzelmeket és a hangulatot. Szaunázáshoz az illóolaj-keverékekből 2-5 cseppet adjunk a felöntő kanál vizéhez, majd öntsük a forró kövekre. Száraz-meleg szaunában az illóolajoknak elsősorban a légutakra, az idegrendszerre és az érzelmekre kifejtett hatásai érvényesülnek, gőzfürdőben pedig a bőrre kerülő illóolajos pára lehet különösen jórékony hatású a bőrre és a bőr alatti szövetekre. Figyelem! A szaunázás bizonyos esetekben (pl. szív- és keringési betegségek, gyulladásos betegségek, heveny ízületi bántalmak, légúti megbetegedések, várandósság, láz stb.) ellenjavallt, ezért a szaunázás előtt konzultáljon háziorvosával. Az illóolajok tűzveszélyesek, ezért azokat nem szabad közvetlenül a forró kövekre önteni, alkohollal keverve használni és a működő szaunában tárolni! Használatuk során gondoljunk az esetleges egyéni olajérzékenységre, használat után pedig gondoskodjunk a szaunakamra alapos átszellőztetéséről! 

Tárolás
Hűvös helyen, fénytől védve, zárt kupakkal. Gyermekek elől gondosan zárja el! 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.